Нови изтребители за българските ВВС

Всичко за военната авиация в България
aerofanbg
Мнения: 128
Регистриран: нед фев 06, 2011 5:04 am

Re: Нови изтребители за българските ВВС

Непрочетено мнение от aerofanbg » пон окт 30, 2017 6:10 pm

"Красимир Каракачанов изразява надежда, че до края на 2018 г. ще има сключени договори и по трите договора за модернизация на въоръжените ни сили."

:lol: :lol: :lol:

На тия заплатите им са прекалено високи за работата на смешници която вършат. :lol: :lol: :lol:

aerofanbg
Мнения: 128
Регистриран: нед фев 06, 2011 5:04 am

Re: Нови изтребители за българските ВВС

Непрочетено мнение от aerofanbg » ср ное 08, 2017 3:18 am

Нещата в света се нагласват така както пред воина, една камара държави се въоръжават, от фалирала Гърция до Турция, Саудитска Арабия и т.н и т.н. Всекоя от силите си подрежда нещата на шахматната дъска пред нея така че да и е удобно. В България очевидно се подрежда така че да е губща. Много неща се саботираха, икономически от АЕЦ Белене, до Южен поток, КТБ и други. В сигурността - армия, ВВС, битова престъпност и много други. ГЛЕДАИТЕ ГОЛЯМАТА КАРТИНА!

България е подредена така че да губи, а Българските политици са лизачи на задници след което евентуално им серат в устенцата . От години предсказвам че изтребители няма да има...а наи вероятно стелка ще бъде сключена точно тогава когато няма да може да бъде изпълнима, такаче БГ отново ще изгуби.

Целия български манталитет е лизачески без достоинство, вижда се в това как се изпълняват нещата- уж хитро половинчато, но всъщност губещо, хитреците избягват в чужбина и подават горещия къртов на следващия нещастник "терекатче".

Отговори