Страница 1 от 1

Предложение за тема в списанието.

Публикувано: съб авг 09, 2014 8:35 pm
от qm_hora
Добър ден. Днес се разрових в интернет по една тема, но ще ми е много по-интересно да я видя в списанието. Става въпрос за британските стратегически бомбардировачи. От години следя авиационната преса в страната, но не съм попадал на статия, която да обхваща атомната авиация на острова. Мисля, че ще е интересна тема и за другите читатели.
ПС: когато се разрових видях, че всички самолети са направени за Проект V. Би било интересно да видим статия именно за този проект и съдбата на участниците в него.

Re: Предложение за тема в списанието.

Публикувано: пон авг 11, 2014 11:40 pm
от Грозев
qm_hora написа:Добър ден. Днес се разрових в интернет по една тема, но ще ми е много по-интересно да я видя в списанието. Става въпрос за британските стратегически бомбардировачи. От години следя авиационната преса в страната, но не съм попадал на статия, която да обхваща атомната авиация на острова. Мисля, че ще е интересна тема и за другите читатели.
ПС: когато се разрових видях, че всички самолети са направени за Проект V. Би било интересно да видим статия именно за този проект и съдбата на участниците в него.
Това си го записваме за по-нататък!

ПП
Моля те, не яж потребителите, че са ни скъпи.

Re: Предложение за тема в списанието.

Публикувано: чет апр 21, 2016 3:29 pm
от Almasy
Ще ми интересно да прочета в авиационно списание (а не в стандартни медии, които обикновено са смесица от полуистини и фантазии) за:
- последните години на Балкан и последвалото й загробване
- малко повече за катастрофите на LZ-TUR и LZ-TUB (информацията в нета е в смешен обем)

BTW, благодарско за статията за катастрофата на борд СССР-77102 - ето това се казва изчерпателна и адекватно написана статия. Толкова съм се ровил по въпроса, такива невероятни глупости съм изчел (то и в специализираните сайтове обикновено има за съжаление едва по 5-6 изречения всъщност, дивотиите са написани на други места), почти бях изгубил надежда да открия нещо повече (и конкретно).