Но, ако има как някой да го качи в ютуб ще е най-добре!
Сашо написа:Давай Гриша, че сбирка без теб е като авиошоу без Свилен Иванов!
И на мен това ми направи впечатление.Зависи какво се приема за начало на авиацията (балони, самостоятелен род войска или нещо друго).А може да се окаже че Македония е имала ВВС по времето на Александър Велики.tu-134 написа:Направи ми впечатление че казаха нещо от рода на "само България може да се похвали с 100 години авиация". Или съм луд, или февурари бях на 100 години авиация на ВМС на САЩ, а мнозина други на 100 години турски ВВС...
airjohn написа:И на мен това ми направи впечатление.Зависи какво се приема за начало на авиацията (балони, самостоятелен род войска или нещо друго).А може да се окаже че Македония е имала ВВС по времето на Александър Велики.tu-134 написа:Направи ми впечатление че казаха нещо от рода на "само България може да се похвали с 100 години авиация". Или съм луд, или февурари бях на 100 години авиация на ВМС на САЩ, а мнозина други на 100 години турски ВВС...
Тоя Мустанг на 1:20 прави страхотен вираж все едно е МиГ-29ОВТ.Грозев написа:Нов трейлър на Red Tails - много зрелище, малко реализъм
Сигурно ще е поне полковникГрозев написа:Lockheed Martin са се похвалили, че в Top Gun 2 Маверик ще се прави на летец-изпитател на F-35...
Пази боже от такива продължения
http://www.flightglobal.com/blogs/the-d ... -35-t.html