65 Години Авиобаза Безмер

Място за обсъждане на авиошоута, авиационни книги, списания, изложби, събития и други авиационни теми не включени в другите раздели
radkol
Мнения: 2
Регистриран: вт окт 04, 2016 2:54 pm

65 Години Авиобаза Безмер

Непрочетено мнение от radkol » вт окт 04, 2016 2:58 pm

Командването на авиобаза Безмер има удоволствието да Ви покани да посетите мероприятията по повод 65 години от създаването на базата и 30 години самолет Су-25 в небето на България.
На 5 Октомври, от 17.30 часа, на централния площад пред община Ямбол, НАЦИОНАЛНАТА ГВАРДЕЙСКА ЧАСТ ще представи церемония-спектакъл „ИСКРИ”, след което Ансамбъла на Въоръжените сили ще поздрави с Празничен концерт жителите и гостите на град Ямбол.
На 7 Октомври на летище Безмер е организиран Ден на отворени врати. Гостите ще имат възможност да наблюдават въздушни демонстрации със самолети Су-25, самолети и вертолети от леката авиация, а също и парашутни скокове. Организиран статичен показ на авиационна техника, специална техника и въоръжение. Военният духов оркестър на Военновъздушните сили ще се представи с празнична програма.
Вратите на базата ще бъдат отворени за посетители в 9.00 часа.
Входът е свободен.
Уверени сме, че тези събития ще допринесат за популяризиране ролята и мястото на авиобаза Безмер, съхраняване и обогатяване на вековната Българска авиационна история и утвърждаване на Авиацията като източник на национална гордост, сигурност и просперитет. Вярваме, че Празникът ще донесе много нови приятели на Българската бойна авиация.

https://www.facebook.com/eratv.bg/photo ... =3&theater

coolmimi
Мнения: 10
Регистриран: пон авг 19, 2019 2:48 pm

Re: 65 Години Авиобаза Безмер

Непрочетено мнение от coolmimi » пон авг 19, 2019 3:43 pm

Провеждат ли се ежегодни демонстрации?

Отговори