Казусът с Марко Марков - 2
Казусът с Марко Марков - 2
За съжаление отново поставяме въпросът за обсъждане пред форумното общество.
В последните няколко дни съм изтрил поне 40 мнения със скандали забъркани от Марко Марков. Заяжданията му с Кало не престават (въпреки, че Кало се въздържа), конфликти и влошаване на атмосферата във Форума. Не мисля, че има нужда от повече обяснения, нещата се виждат сами.
Предлагам четири опции за случая:
- Прогонване (перманентен бан)
- Едномесечен бан
- Двуседмичен бан
- Да не се взимат мерки (Марко е невинен)
Гласуването е валидно в продължение на 24 часа от публикуването на темата.
В последните няколко дни съм изтрил поне 40 мнения със скандали забъркани от Марко Марков. Заяжданията му с Кало не престават (въпреки, че Кало се въздържа), конфликти и влошаване на атмосферата във Форума. Не мисля, че има нужда от повече обяснения, нещата се виждат сами.
Предлагам четири опции за случая:
- Прогонване (перманентен бан)
- Едномесечен бан
- Двуседмичен бан
- Да не се взимат мерки (Марко е невинен)
Гласуването е валидно в продължение на 24 часа от публикуването на темата.
Re: Казусът с Марко Марков - 2
Няма да участвам в гласуването, щото често съм участник в споровете, ако можем така да ги наречем, с Марко. Опитвам се да не участвам повече в тях, де. Мисля, че ентусиазмът на Марко, и особено - неясно защо съществуващите свръх-конкурентност и агресивност, трябва да бъде поне малко поукротени, но без крайни мерки.
Не ми е ясно как да бъде накаран някой да разбере, че форумът е място за приятно прекарване на част от свободното време...
Не ми е ясно как да бъде накаран някой да разбере, че форумът е място за приятно прекарване на част от свободното време...
Насила хубост става ли?
- Марко Марков
- Регистриран: съб мар 29, 2008 11:27 am
- Контакти:
Сашо,Сашо написа:Насила хубост става ли?
за 24 часа, хората не могат да отидат до родните си места и да се върнат и то в България.
А вие давате срок за анкета, имам съмнения, че нещо много бързате?

Ще призная анкета за реална, ако гласуват повече от 50 души.
Нали претендирате, че имате 500 участници, както ми писа Грозев!
Трима клонирани с по три имена, могат да осъдят човек, което си е решение антидемократично....
Иначе рискувате да серете на демокрацията и на бъдещето си...

Опцията с прогонване не ми харесва.Форума ще загуби ако бъде прогонен Марко.Това си е лично мое мнение де.Крайни мерки не са от полза.
Във всички случаи - лисицата си има опашка! Моето лично мнение е че макар и в голяма степен изпълнени с конфронтация - повечето подобни мнения на Марко, са резултат на съвсем целенасочена провокация... Малко е обидно и разочароващо поставянето на подобна анкета по този именно начин... ако се спори в темите - нека все пак да се прави обективно и в интерес на "обекта" на подобен спор. Аз лично оставам с впечатление че спорещите с Марко се опитват да му покажат "колко е глупав", неинформиран или нещо от този род което е проява на лично отношение в по-голяма степен отколкото демостриране на коректна и по темата информация... нали когато спорим - не го правим за да обиждаме опонента, ами за да разрешим даден технически или някакъв друг конкретен въпрос? ...или аз съм объркал форума и идеята му като цяло???
Реконструктор написа: Тоя Хариер що се пльосна така брутално? Че и с пълен боекомплект. Пилота сигурно се е насрал.
Казвал съм го не веднъж - този човек, бил той Марко Марков или Георги Николов, трябва да си направи собствен блог и в него да си пуска каквото си поиска. Да ни залива с тонове информация е абсурдно. Оставяме на страна факта с личните нападки и обиди.
Да се прогони за постоянно.
А имало ли е официално оплакване от участник във форума до администрацията? Защото при наличието на такова може да се мисли за утежняване на наказанието а при липса за обратното.
Американски форум - питаш и ти отговарят.
Руски/израелски форум - питаш и те питат.
Български форум - питаш и всички започват да ти обясняват колко си прост.

- Марко Марков
- Контакти:
По вашата логика и аз мога да протестирам. Направете си собствен блог и не ни затрупвайте с хиляди снимки.HORNISE написа:Казвал съм го не веднъж - този човек, бил той Марко Марков или Георги Николов, трябва да си направи собствен блог и в него да си пуска каквото си поиска. Да ни залива с тонове информация е абсурдно. Оставяме на страна факта с личните нападки и обиди.
И други хора искат да се изявяват в областта. Но едно куче, като хване кокала....
Ще се радвам Господ да изтрие злобата от душата Ви!
Благодаря на Airfan, Грозев и HORNISE!
Това за форумите е готина шега която аз съм срещал в много различни (като националност) форуми - съответно редактирана и "пригодена" към "дъжавата-родина"Стоян написа:А имало ли е официално оплакване от участник във форума до администрацията? Защото при наличието на такова може да се мисли за утежняване на наказанието а при липса за обратното.

П.П. - поне аз като непредубеден приемам поста на Стоян като явна демонстрация на казаното от мен в предишният ми пост (имам предвид предизвикателното отношение - когато се съди, нека се съди С ПРАВО, не със "закачки" и леки "майтапи")
Реконструктор написа: Тоя Хариер що се пльосна така брутално? Че и с пълен боекомплект. Пилота сигурно се е насрал.
Мен пък какво ме споменаваш и замесваш тук?Марко Марков написа:По вашата логика и аз мога да протестирам. Направете си собствен блог и не ни затрупвайте с хиляди снимки.HORNISE написа:Казвал съм го не веднъж - този човек, бил той Марко Марков или Георги Николов, трябва да си направи собствен блог и в него да си пуска каквото си поиска. Да ни залива с тонове информация е абсурдно. Оставяме на страна факта с личните нападки и обиди.
И други хора искат да се изявяват в областта. Но едно куче, като хване кокала....
Ще се радвам Господ да изтрие злобата от душата Ви!
Благодаря на Airfan, Грозев и HORNISE!
http://www.airforce-bg.com - първият изцяло български авиационен сайт!
http://www.gpetkov.com - авиационна фотография.
Моите снимки в airplane-pictures.net
Моите снимки в airliners.net
- Марко Марков
- Контакти:
Ами заради това!Airfan написа: Мен пък какво ме споменаваш и замесваш тук?

Airfan написа:Що му махнахте болните писаници? Ебаси толерантноста... вие губите и то не малко с подобно толериране. Помислете добре!
Започна да става отвратително конфронтиране - и нещата отиват към бърза и логична разръзка.
- Марко Марков
- Контакти:
Сашо, този път "няма да остава коня си в калта". Тук не става въпрос, дали ще пиша във форума или не. Вече приемам нещата на лична основа. До сега винаги съм те критикувал на Л.С., но след тази гавра с мене, ще научат и други хора, колко и какво знаеш.Сашо написа:Започна да става отвратително конфронтиране - и нещата отиват към бърза и логична разръзка.
Правилно - ако Airfan е използувал дума като "ебаси" той трябва да бъде наказан. Мисля го напълно сериозно.Сашо написа:Започна да става отвратително конфронтиране - и нещата отиват към бърза и логична разръзка.
Аз поне не съм срещал във форума цинизми дори и толкова умерени.
Щом нещата за Марко са на лична основа, това вече според мен надминава добрия тон в общуването и решава още по-бързо нещата.
Моля да приключваме по-оперативно тези досадни, но необходими проблеми и да си гледаме нормалните форумни теми.
Моля да приключваме по-оперативно тези досадни, но необходими проблеми и да си гледаме нормалните форумни теми.
- Марко Марков
- Контакти:
Добрият тон е да се критикува на Л.С.Сашо написа:Щом нещата на лична основа, това вече според мед надминава добрия тон в общуването и решава още по-бързо нещата.
Ти в саксия ли живееш? Изобщо наясно ли си какви неща бяха писани там?Стоян написа:Правилно - ако Airfan е използувал дума като "ебаси" той трябва да бъде наказан. Мисля го напълно сериозно.Сашо написа:Започна да става отвратително конфронтиране - и нещата отиват към бърза и логична разръзка.
Аз поне не съм срещал във форума цинизми дори и толкова умерени.
Ще ви помоля да не ме споменавате в тази тема повече, тъй като нямам и не желая да имам абсолютно нищо общо с нея. Дори няма и да гласувам.
Благодаря.
http://www.airforce-bg.com - първият изцяло български авиационен сайт!
Идеята на този Форум не е да се занимаваме с подобни проблеми, но ето че ги има.
И е добре да ги разрешим преди да влошат непоправимо атмосферата.
Аз лично няма да гласувам в анкетата, въпреки гнусните ЛС за физическа саморазправа, които получавам от Марко...
Аз лично няма да гласувам в анкетата, въпреки гнусните ЛС за физическа саморазправа, които получавам от Марко...
Anyone who fights for the future, lives in it today
- Jack Bauer
- Регистриран: ср окт 03, 2007 9:25 pm
Заплахите са добър начин да докажеш колко си ценен за един форум!Грозев написа:Идеята на този Форум не е да се занимаваме с подобни проблеми, но ето че ги има.