Сбирка
Re: Сбирка
Господа, аз вече клоня за петък по разни обективни причини. Не дайте да залагаме дата, че време не остана!
Anyone who fights for the future, lives in it today
- Fighterland
- Регистриран: вт ное 27, 2007 6:34 pm
Четвъртък съм на линия, петъка ми е проблематичен, но ще пробвам да мина.
На десет мили от Монтана
в посока Дунавският бряг...
в посока Дунавският бряг...
И аз клоня към петък вече. Че ми се случиха последователни служебни излизания и ще е добре да не дърпам дявола за опашката (демек да не дразня жената).
Значи заковаваме петък и който дойде.
Да се преброим - аз и борден за сега. Fighterland - евентуално.
Да се преброим - аз и борден за сега. Fighterland - евентуално.
Другарят председател е възпрепятстван от неотложен служебен ангажимент в полза на Отечеството.
Ще се наложи да се справим и без него.
Значи - засега трима (аз, Грозев и Hornise). Какво правят другите редови Член-ове (Сашо, Гришата) и т.н.?
Значи - засега трима (аз, Грозев и Hornise). Какво правят другите редови Член-ове (Сашо, Гришата) и т.н.?
Аз като един не толкова нов, но не много активен член, също бих се включил. + 1.
Еми....приятно напиване, за съжаление без мен
Ако някой обаче работи на летището и скучае следобеда на 6-ти Февруари, ще ми бъде приятно да изпием по 1-2-3 бири

Ако някой обаче работи на летището и скучае следобеда на 6-ти Февруари, ще ми бъде приятно да изпием по 1-2-3 бири

Както писах миналата седмица, тази вечер съм дежурен на Лима Браво Сиера Фокстрот - посрещам Флай България три шест четири.борден написа:Другарят председател е възпрепятстван от неотложен служебен ангажимент в полза на Отечеството.
Сашо написа:Давай Гриша, че сбирка без теб е като авиошоу без Свилен Иванов!
Сашо е на линия, Генчо не, фотографът Оги, както и Петър Пенев ще дойдат.борден написа:Другарят председател е възпрепятстван от неотложен служебен ангажимент в полза на Отечеството.
Така като гледам маса за 8 ще свърши работа.
Тъй или иначе никой не идва в 19,00. Дайте да е от 19,30 този път.HORNISE написа:Час?
Дайте да спретнем една сбирка следващата седмица четвъртък (2 юни) или петък (3 юни). Ще отбележим Денят на детето и Денят на Ботев, както и рожденият ден (на патерица) на дядото на нашия прескъп и незаменим Лидер и митичен основател на истинската Корея!
Четвъртък не съм в София. Петък евентуално
Може за 9 или 10 юни да пренасочим. Бай Сандо ще отсъства и двата дни, но пък ако има много желаещи, може и тази седмица.борден написа:Четвъртък не съм в София. Петък евентуално
Аз съм на линия за предложените дати, стига да не се пренасочат за след 15 юни 

От 15 Юни до 15 Септември що не пренасочите сбирките към Южното Черноморие......лято все пак 

Аз съм за 2 или 3 юни.
Сашо написа:Давай Гриша, че сбирка без теб е като авиошоу без Свилен Иванов!
Не стана организацията, дайте да пробваме за 10-ти или в краен случай 9-ти?