Сбирка
Re: Сбирка
Да.
Остава да се уточни, кога, къде и с кой.
Тъй че - казвайте.
Остава да се уточни, кога, къде и с кой.
Тъй че - казвайте.
Съм за 16-ти, того. Пък каквото сабля покаже.
Начи - утре по обичайния план. Кой прави резервацията?
Ще има ли сбирка довечера?
Сашо написа:Давай Гриша, че сбирка без теб е като авиошоу без Свилен Иванов!
Явно няма. Мястото е доста пълно, но познат авиофен не видях.gig написа:Ще има ли сбирка довечера?
Срамота!
Всички се изпокриха - кой с жена на парти, кой с други маловажни проблеми. Само Гришата и др. Председател се оказаха на висотата на която би следвало да бъдем всички...
Ще трябва да положим значими усилия в самокритиката и да недопуснем повече подобни срамотни постъпки в нашата бъдеща практика.
Всички се изпокриха - кой с жена на парти, кой с други маловажни проблеми. Само Гришата и др. Председател се оказаха на висотата на която би следвало да бъдем всички...
Ще трябва да положим значими усилия в самокритиката и да недопуснем повече подобни срамотни постъпки в нашата бъдеща практика.
Аз приемам критиката градивно!
За съжаление някоя си "варицела" и друга "гнойна ангина" се оказаха с по-голям приоритет и се наложи да им обърна внимание.
За съжаление някоя си "варицела" и друга "гнойна ангина" се оказаха с по-голям приоритет и се наложи да им обърна внимание.
Никой не е длъжен да гледа внуците на бабите и децата на майките! Аман от тая еманципация!!
Аз ще разкритикувам партийната организация.
Последно гледах форума миналия вторник. Видях двама човека със заявки. Повече не гледах, защото бяха натоварени дни и сметнах, че организация видимо няма да има. После, ама аз съм там, вас защо ви няма...
Последно гледах форума миналия вторник. Видях двама човека със заявки. Повече не гледах, защото бяха натоварени дни и сметнах, че организация видимо няма да има. После, ама аз съм там, вас защо ви няма...
Anyone who fights for the future, lives in it today
Оправдания, оправдааааания... Докога ще действаме така, другари!?!
Докато другарят Ким не прати правителствения Ил-62 да ни вземе всичките за обяснения на място...борден написа:Оправдания, оправдааааания... Докога ще действаме така, другари!?!
Anyone who fights for the future, lives in it today
Има ли желаещи за пролетна сБирка
Времето се позатопли, на 20 март започва астрономическата пролет и според мен вече става за бира

Времето се позатопли, на 20 март започва астрономическата пролет и според мен вече става за бира

- Fighterland
- Регистриран: вт ное 27, 2007 6:34 pm
Наближава 16-ти октомври ???
Аз бих изпил една бира с удоволствие.
Четвъртък примерно.
Четвъртък примерно.