Летище Бургас и Летище Варна

Всички аспекти на съвременната гражданска авиация
Потребителски аватар
Грозев
[Site Admin]
Мнения: 10218
Регистриран: пет окт 05, 2007 8:18 pm
Местоположение: София

Летище Бургас и Летище Варна

Непрочетено мнение от Грозев » вт фев 10, 2009 4:52 am

Фрапорт Туин Стар обяви конкурс за Музея на авиацията в Бургас
От Румяна Емануилиду
Последна промяна в 18:24 на 09 фев 2009


"Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД ще възстанови Музея на авиацията в Бургас, съобщиха от дружеството.

Млади архитекти, дизайнери и художници от цялата страна ще могат да приложат своето въображение и творчески дух, като предложат проект за новото разположение на Музея на авиацията в Бургас.

Информация за конкурса вече е разпространена в университетите у нас. Авторът на най-добрия проект ще получи парична награда от 1200 лв.Поощрителни парични и предметни награди ще има също и за проектите, класирали се съответно на второ и трето място.

Според плана за развитие на летище Бургас, музеят ще бъде ситуиран на площ от осем хиляди квадратни метра, на изключително атрактивно място – входа на летището. Така експонатите ще се виждат от всички пътници и посетители на аеропорта. Перфектна видимост ще бъде осигурена и от пътя, по който туристите минават от Бургас към курортните комплекси на север от града и обратно.

Музеят на летище Бургас е единственият музей на гражданската авиация в страната. Създаден е през 1998 година. В него са разположени над 100 експоната – самолети и модели на самолети, кацнали през последните 80 години на летище Бургас, видеокасети, книги, снимки и предмети от историята на авиацията. Запазеният сред тях ИЛ14 например, е единственият в България.


http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/02/ ... muzeia_na/
Anyone who fights for the future, lives in it today

Потребителски аватар
embraer
Мнения: 36
Регистриран: чет мар 19, 2009 12:47 pm
Местоположение: SOF

Полети BOJ-DME

Непрочетено мнение от embraer » чет мар 19, 2009 1:10 pm

Привет на всички,
Някой да знае на какво се дължи такова оживено разписание на полетите на руските VIM Avia и Globus Airlines от Бургас за Домодедово:
http://www.bourgas-airport.com/l_bg/fli ... =1&goto2=2
Дали не са туристически чартъри, които се прибират от Египет (Хургада и Шарм-ал-Шейх) за Москва и кацат за зареждане в Бургас, или са чартъри DME-BOJ-DME (няма логика- толкова полети извън активния сезон на нашето Черноморие) И интересно, дали качват пътници от Бургас за Москва, кой продава билети в България и на каква цена? За съжаление на сайта на VIM Avia въобще няма никаква информация за подобни полети.

Потребителски аватар
Грозев
[Site Admin]
Мнения: 10218
Регистриран: пет окт 05, 2007 8:18 pm
Местоположение: София

Re: Летищата на България

Непрочетено мнение от Грозев » ср апр 15, 2009 8:51 pm

Летищата във Варна и Бургас отчитат ръст на обслужените пътници
От Никола Георгиев
Последна промяна в 16:03 на 15 апр 2009


Броят на пътниците обслужени от черноморските ни летища във Варна и Бургас се е увеличил на годишна база през първото тримесечие на годината, показват резултатите за периода на оператора "Фрапорт"(Fraport).

През март пътниците, преминали през летищата Варна и Бургас са се увеличили съответно с 1.7% и 163% спрямо същия месец година по-рано. Българските аерогари обслужват само 0.5% от общия брой на пътниците преминали през летищата на "Фрапорт".

В условията на свито потребление и намаление на пътуванията в световен мащаб обаче, групата отбелязва пореден период с влошени резултати спрямо предишната година. За март, "Фрапорт' регистрира спад в броя на обслужените пътници, товари и самолети, показват данните на консорциума.

Основна причина за това е транспортният възел Франкфурт. Данните на компанията показват спад от съответно 6,3%, 21.2% и 0.8% на годишна база в обслужването на пътници, товари и самолети.

Отбелязаните ръстове от второстепенните аерогари (Лима, Анталия, Бургас и Варна) на групата не успяват да компенсират загубите от лидера на "Фрапорт".


http://www.dnevnik.bg/pazari/2009/04/15 ... t_rust_na/
Anyone who fights for the future, lives in it today

Потребителски аватар
Грозев
[Site Admin]
Мнения: 10218
Регистриран: пет окт 05, 2007 8:18 pm
Местоположение: София

Re: Летищата на България

Непрочетено мнение от Грозев » чет апр 30, 2009 6:20 pm

На Летище Варна чакат повече руснаци и по-малко германци и британци
Пламен Петров | 29 април 2009 18:5910 процента е спадът на броя на туристите, които се очаква да преминат през летище Варна този сезон. Това съобщи Андреас Хелфер, изпълнителен директор на компанията оператор "Фрапорт туин стар еърпорт мениджмънт".

Прогнозата е на база записванията до момента. 10 на сто по-малко туристи се очакват от Германия и Великобритания, спад ще отбележат и летовниците от страните с по-малко пътници като Украйна например. В същото време през варненската аерогара това лято се очаква да преминат около 5 на сто повече руски туристи, посочи Хелфер.

Мерките за по-засилен контрол на пристигащите от страни, застрашени от свински грип, зависят от препоръките на здравното министерство. Към момента варненското летище не обслужва полети от Испания, обясни изпълнителният шеф на "Фрапорт туин стар еърпорт мениджмънт".

Германската компания ще направи жест към българския туризъм, като на летището във Франкфурт ще бъде предоставено безплатно пространство за реклама. През летището, чийто оператор е Фрапорт, годишно преминават по 50 милиона пътници, които ще бъдат информирани за възможностите да почиват в България. Инициативата е подкрепена и от родната Държавна агенция по туризъм.


http://www.lev.bg/view_article.php?article_id=26307
Anyone who fights for the future, lives in it today

Потребителски аватар
Грозев
[Site Admin]
Мнения: 10218
Регистриран: пет окт 05, 2007 8:18 pm
Местоположение: София

Re: Летищата на България

Непрочетено мнение от Грозев » ср май 13, 2009 1:26 am

Летищата във Варна и Бургас отчитат ръст на обслужените пътници през първите три месеца на годината
От Дневник
Последна промяна в 13:06 на 12 май 2009,


Черноморските ни летища във Варна и Бургас отчитат пореден ръст на обслужените пътници през първите три месеца на годината. Това става ясно от публикувания отчет в интернет страницата на концесионера на летищата – германската Fraport.

Пътниците, преминали през летище Варна за първите три месеца на годината са се покачили с 14.2% до 60727. Тези в Бургас са отчели покачване от 30.5% до 11330. Ръстът в Бургас се дължи основно на полетите до Лондон, които са три пъти седмично, отбелязват от Fraport.

Покачването на броят на обслужените пътници на българските летища през първото тримесечие на годината обаче контрастира с данните от това във Франкфурт. През периода, преминалите пасажери през германското летище са намалели с 10.9% до 10.92 млн. души. Така данните за цялата група показват спад на обслужените пътници през първото тримесечие от 7.1 на сто до 14.238 млн. души.

Печалбата на Fraport преди облагане с данъци, лихви и амортизация през първите три месеца на годината се е понижила с 13.5% до 99.8 млн. евро спрямо същия период на 2008 г.

Поради световната финансова криза обаче от компанията очакват броят на обслужените пътници за цялата 2009 г. да се понижи, както на летището във Франкфурт, така и на българските. Тези в Анталия и Лима се очаква да останат в страни от масовото понижение.


http://www.dnevnik.bg/pazari/2009/05/12 ... t_rust_na/
Anyone who fights for the future, lives in it today

Потребителски аватар
Грозев
[Site Admin]
Мнения: 10218
Регистриран: пет окт 05, 2007 8:18 pm
Местоположение: София

Re: Летищата на България

Непрочетено мнение от Грозев » вт юни 16, 2009 12:18 am

Чартърите на летище Варна намаляват
От Дневник
Последна промяна в 14:41 на 14 юни 2009


От началото на годината броят на пътниците, обслужени на летище Варна, е намалял със 7.8 процента в сравнение със същия период на миналата година. Това съобщи директорът на аеропорта Димитър Костадинов, предаде БТА. По думите му до 7 юни през летището са преминали 232 758 души.

Най-голямо е намалението на туристите от Украйна - с близо 18 на сто, каза Костадинов. Броят на гостите от Германия е паднал с около 7 процента, а от Русия - с близо 15%. Костадинов отчете

ръст с 5 на сто на полския пазар, както и леко увеличение на туристите от Израел и Иран. Той посочи, че авиокомпаниите ограничават чартърните си програми, и прогнозира, че до края на годината намалението на туристите в сравнение с 2008 г. може да достигне до 10-15 процента.

В края на седмицата унгарската "Малев" отбеляза 5 години от откриването на редовната линия Варна - Будапеща. Регионалният мениджър на компанията Ален Масон посочи, че през този период по линията са пътували над 140 хиляди пътници, реализирани са 1420 полета. От този месец "Малев" увеличава честотата на полетите си по направлението Варна - Будапеща - Варна, каза Масон. По думите му броят им вече е 9 пъти седмично.

Най-голямо понижение на пътниците (в %)
Украйна - 18
Русия - 15
Германия - 7


http://www.dnevnik.bg/pazari/turizam/20 ... amaliavat/
Anyone who fights for the future, lives in it today

Потребителски аватар
Грозев
[Site Admin]
Мнения: 10218
Регистриран: пет окт 05, 2007 8:18 pm
Местоположение: София

Re: Летищата на България

Непрочетено мнение от Грозев » ср юли 15, 2009 9:20 pm

Летищата Варна и Бургас отчитат спад на пътниците
От Дневник
Последна промяна в 16:55 на 15 юли 2009


Броят на преминалите през летище Варна и Бургас пътници се е понижил през първата половина на годината. Това става ясно от интернет страницата на германската група Fraport, която е концесионер на двата аеропорта.

През първите шест месеца на година летище Бургас е обслужило 422981 пътници, което е с 12.9% по-малко в сравнение със същия период година по-рано. Тези, преминали през Варна са се понижили с 14.6% до 379216 души.

Намаление на обслужените пътници се наблюдава във всички летища на Fraport, като за цялата група спадът е от 5.8 на сто.


http://www.dnevnik.bg/pazari/2009/07/15 ... putnicite/
Anyone who fights for the future, lives in it today

Потребителски аватар
Грозев
[Site Admin]
Мнения: 10218
Регистриран: пет окт 05, 2007 8:18 pm
Местоположение: София

Re: Летище Бургас и Летище Варна

Непрочетено мнение от Грозев » вт авг 25, 2009 8:54 pm

Няколко кадъра от летище Бургас. Бях там миналата седмица. Стават интересни неща. Повече снимки и репортаж от летището в следващия брой на АЕРО.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Anyone who fights for the future, lives in it today

Потребителски аватар
Svetli Georgiev
Мнения: 93
Регистриран: съб юни 28, 2008 7:57 pm
Местоположение: София

Re: Летище Бургас и Летище Варна

Непрочетено мнение от Svetli Georgiev » вт авг 25, 2009 9:41 pm

Радвам се че има и някакво движение по гражданската авиация във форума :wink:
Ето малко принос - две снимки - от по-интересните, които направих това лято: Първата - Бургас, втората - Варна :wink:
Изображение

Изображение

Надявам се да са ви харесали :wink:
Поздрави, Светли

Iskander_ss
Мнения: 528
Регистриран: вт мар 31, 2009 1:00 pm
Местоположение: Все още на Земята

Re: Летище Бургас и Летище Варна

Непрочетено мнение от Iskander_ss » чет авг 27, 2009 2:02 pm

Извинете за невежеството, но от кога български летища могат да проемат "Джъмбо Джет"-и :)
229 Член на форума

борден
Мнения: 1422
Регистриран: съб окт 06, 2007 10:26 pm
Местоположение: София

Re: Летище Бургас и Летище Варна

Непрочетено мнение от борден » чет авг 27, 2009 10:20 pm

От десетилетия.

Потребителски аватар
Грозев
[Site Admin]
Мнения: 10218
Регистриран: пет окт 05, 2007 8:18 pm
Местоположение: София

Re: Летище Бургас и Летище Варна

Непрочетено мнение от Грозев » пет авг 28, 2009 1:32 am

1993 г. лятото, когато връщаха сините каски от Камбоджа беше едно от първите (ако не и първото) кацане на 747 в България и по-точно Бургас.
Anyone who fights for the future, lives in it today

Iskander_ss
Мнения: 528
Регистриран: вт мар 31, 2009 1:00 pm
Местоположение: Все още на Земята

Re: Летище Бургас и Летище Варна

Непрочетено мнение от Iskander_ss » пет авг 28, 2009 9:06 am

Благодаря за отговора :)
229 Член на форума

Потребителски аватар
Грозев
[Site Admin]
Мнения: 10218
Регистриран: пет окт 05, 2007 8:18 pm
Местоположение: София

Re: Летище Бургас и Летище Варна

Непрочетено мнение от Грозев » вт окт 13, 2009 1:13 am

Бургас – Москва и през зимата
Полети от летище Бургас до Москва ще продължат да се изпълняват до края на годината.


Руският авиопревозвач Yamal Airlines удължи програмата си до декември 2009та, включително, с полет веднъж седмично до московското летище Домодедово. Всяка неделя точно в 17:35 Боинг 737 - 500 ще обслужва маршрута Бургас - Москва. Самолетът е 112 местен, а самолетни билети могат да се закупят от офиса на представителя на Yamal Airlines за България – “Тотем ООД”, който се намира на Летище Бургас, терминал Международни линии „Заминаващи пътници”.

От началото на годината до 1-ви октомври 187 282 пътници от и за Русия са обслужени на Летище Бургас. Това е с 29 % повече спрямо същия период миналата година. От Летище Бургас през активния сезон се обслужват полети до три дестинации в Русия: Москва, Санкт Петербург и Екатеринбург. Освен Yamal Airlines други авиокомпании, които през лятото оперират с полети до Русия от Летище Бургас са: България Еър, Русия, Глобус Еър, Вим Еърлайнс, Сибериа Еърлайнс, Скай Експрес, Урал Еърлайнс и Транс Аеро.
Anyone who fights for the future, lives in it today

Потребителски аватар
Грозев
[Site Admin]
Мнения: 10218
Регистриран: пет окт 05, 2007 8:18 pm
Местоположение: София

Re: Летище Бургас и Летище Варна

Непрочетено мнение от Грозев » чет ное 05, 2009 3:06 pm

Печалбата на "Фрапорт" пада с 53% за тримесечието
От Христо Петров Всички статии на автора
Последна промяна в 12:23 на 05 ное 2009


Печалбата на германският летищен оператор "Фрапорт" пада с 53% на годишна база през третото тримесечие на годината, показва отчетът на дружеството. Чистият финансов резултат на групата за периода между юли и септември е 61.7 млн. евро.

Изображение

За цялото деветмесечие печалбата на "Фрапорт" е 131.8 млн. евро, като на годишна база това е спад от 43.3%.

От началото на годината "Фрапорт" отчита значими понижения в трафика на пътниците, които обслужват летищата на компанията. Според статистиката за деветмесечието само летищата в Анталия и Лима (Перу) регистрират ръст на трафика на годишна база. "Фрапорт" е оператор и на летищата във Варна и Бургас.

Въпреки това германският оператор не може да се оплаче с кой знае колко голям спад в приходите. За тримесечието те намаляват с 4.1% на годишна база до 532.7 млн. евро. За деветмесечието оборотът на групата е 1.48 млрд. евро, което на годишна база представлява спад от 7.6 на сто.

"Трафикът на летището в Бургас пада с двуцифрени стойности от май насам. Особено се е влошил трафикът от и за Великобритания", се казва в отчета. От компанията изтъкват като негативен фактор и отслабването на британския паунд на валутните пазари. Според данните е намалял още притокът на туристи от други страни в Западна Европа и скандинавския регион, но за сметка на това се е увеличил броят на пристигналите от Русия. Подобна е ситуацията и с летището във Варна.

"Заради глобалната рецесия очакваме общ спад в трафика за тази година както във Франкфурт, така и на летищата във Варна и Бургас, които поемат голям дял от туристите. По-слабо засегнати от икономическата криза ще са летищата ни в Анталия и Лима, където очакваме годишен растеж", прогнозират от "Фрапорт".

Според данните на оператора през един от най-активните месеци за туризма септември трафикът на летището в Бургас намалява с 16.4% на годишна база до 251.2 хил. пътници. Трафикът във Варна се свива с 22.4% спрямо миналия септември до 176.5 хил. пътници.


http://www.dnevnik.bg/pazari/2009/11/05 ... esechieto/
Anyone who fights for the future, lives in it today

Потребителски аватар
Марко Марков
Мнения: 2191
Регистриран: съб мар 29, 2008 11:27 am
Контакти:

Re: Летище Бургас и Летище Варна

Непрочетено мнение от Марко Марков » чет дек 10, 2009 12:24 pm

От концесионера на летищата Варна и Бургас съобщиха данните за месец ноември.
...................Пътници......Изменение в %.....Товари......Изменение в %
.....................................спрямо 2008......в тонове... спрямо 2008
Burgas........... 4.759........... 107,2.................25..........няма данни
Varna........... 24.463............. 1,3...................4................-48,8

Потребителски аватар
Грозев
[Site Admin]
Мнения: 10218
Регистриран: пет окт 05, 2007 8:18 pm
Местоположение: София

Re: Летище Бургас и Летище Варна

Непрочетено мнение от Грозев » вт яну 19, 2010 11:07 pm

"България Ер" отмени полетите си до Варна
От Дневник
Последна промяна в 17:48 на 19 яну 2010


Националният авиопревозвач "България Ер" съобщи, че е анулирал всичките си полети от и за Варна днес заради лошите метеорологични условия. Най-вероятно ще бъдат отменени и полетите в сряда поради същата причина, предупреждават от авиокомпанията.

Летище Варна ще остане затворено до края на днешния ден. "България Ер" съветва пътниците, които са си купили билети за двата дни да следят сайта на компанията www.air.bg, където ще бъде изнесена своевременна информация за бъдещите полети.


http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/01/19 ... _do_varna/
Anyone who fights for the future, lives in it today

Потребителски аватар
Грозев
[Site Admin]
Мнения: 10218
Регистриран: пет окт 05, 2007 8:18 pm
Местоположение: София

Re: Летище Бургас и Летище Варна

Непрочетено мнение от Грозев » чет яну 21, 2010 6:34 pm

Отвориха летището, вече се обслужват самолети
Източник: Агенция "Фокус" 15:50 / 21.01.2010


Летище Варна бе почистено днес в ранния следобед, предаде репортер на Varna24.bg. Веднага след това започнаха да се обслужват полети от различни дестинации. Летището бе затворено след като снеговете и ветровете натрупаха преспи по пистите. Днес се осъществяват полети от София, Виена и Москва.

http://news.varna24.bg/133206.html
Anyone who fights for the future, lives in it today

Потребителски аватар
AShotInTheDark
Мнения: 540
Регистриран: съб ное 22, 2008 9:52 pm

Re: Летище Бургас и Летище Варна

Непрочетено мнение от AShotInTheDark » вт яну 26, 2010 10:00 am

Кризата в туризма повлия на морските летища

От Спас Цветков

Последна промяна в 09:00 на 26 яну 2010

Общо 28. 333 хил. полета и 2 924 788 пътници са обслужени през 2009 година на двете морски летища – Бургас и Варна. Това съобщих от компанията "Фрапот туин стар мениджмънт".

Показателите бележат намаление спрямо предходната година, съответно с 11.34% при полетите и 12.82% при пътниците, скочи статистиката на компанията. Спадът е обусловен от икономическата криза върху туристическия и транспортния сектор и пряката зависимост на потока от пътници на летищата от развитието на туризма, посочиха от дружеството - концесионер.
В същото време в разписанието на полетите на летищата се включиха отдавна забравени за зимния период маршрути като Москва (за Варна и Бургас) и Истанбул (за Варна).

Запази се двуцифреният ръст от близо 33 % на пътуващите по вътрешни линии на летище Варна, а също и на обслуженото карго, което на летище Бургас през 2009г. бе почти 2710 метрични тона (+84.98%).

Пътуващите от и до различни направления в Германия остават с най-голям дял сред общия брой на обслужените пътници на двете летища през 2009 година, съобщават от "Фрапорт". За привличането на германски туристи към България през летния сезон на 2009 "Фрапорт" и българската Агенция по туризъм осъществиха мащабна рекламна кампания на България като привлекателна туристическа дестинация на летище Франкфурт.

Летище Бургас –увеличение на трафика през зимата

Близо 1.70 млн. пътници и 15 634 полета са обслужени на летище Бургас през 2009 година. Сравнението с 2008г. показва спад от 11.99 % при пътниците и 7.77 % при полетите.

____________________

Първите пет
Дестинации по брой обслужени пътници:

Москва
Тел Авив
Лондон
Прага
Дюселдорф

____________________


В продължение на положителната тенденция за увеличаване на редовните маршрути, полетите на Wizz Air Bulgaria по направлението Бургас – Лондон (Лутън) – Бургас станаха два седмично и през зимата, съобщават от южното морско летище. За първи път през последните години през зимата редовно се изпълняваха и чартърни полети от и до Москва на руската "Ямал еърлайнс" и националния превозвач "България ер", уточни пресслужбата на "Фрапорт".

____________________

Нови авиокомпании:

AIR FINLAND
VIP WINGS
JET TIME
XL AIRWAYS GERMANY
HELLO AIRLINE
SMARTLYNX AIRLINES
MALEV
SUNDOR

____________________


По отношение на ключовите пазари, най-голям дял на летище Бургас традиционно продължава да заема Германия, независимо от отбелязания спад от 6.77%. Общият брой на пътувалите по това направление са 365 389 души, следвани от пътниците от Великобритания. Те също бележат намаление от 18,14%.

За втора поредна година пътуващите от и за Русия нарастват с двуцифрени стойности и вече заемат трето място в общия дял на пътниците, обслужени на летище Бургас. През 2009 г. те бяха с 31.77% повече отколкото през 2008г. Следват пътуващите от и до Чешката република, Израел, Полша, Скандинавските държави.

Увеличение на пътуващите е регистрирано по направленията: Израел, Полша, Унгария, Беларус, Франция, Естония и Литва. Намаление бележат пътниците от Германия, Великобритания, Чешката Република, Скандинавските държави, Австрия и др.

Варна - устойчив ръст по вътрешните линии

Общо 1 220 181 пътници (- 13.94%) са обслужени във Варна през 2009 година, сочат данните на летището в града. Полетите през миналата година са 12 699, което е спад с 15.37% спрямо 2008г.

____________________

Нови авиокомпании:

Jet time
Axis Airways
Transavia France
Hello AG Air Finland
Air Moldova.

____________________


Осезаемият спад на чуждестранните туристи и съответно пътниците, обслужвани през летния сезон на летище Варна, до известна степен бе компенсиран от устойчивото увеличение на пътуващите по вътрешни линии, сочат данните от анализа на компанията. За 2009 година те са се увеличили с 32,57 % спрямо предходната. Връщането на Москва в зимното разписание на летището след 15 годишно отсъствие бе сред най-съществените събития по отношение на развитието на редовните линии през годината, твърдят от "Фрапорт". Новата връзка Москва – Варна – Москва, изпълнявана от "S7 Airlines" има средното затоварване на полетите от и до Москва близо 70%.

По отношение на държавата, от която пристигат, въпреки отбелязания спад от 22%, пътуващите от и за Германия продължават да заемат първото място в общия брой на пътниците, обслужени на летище Варна през миналата година. За 2009г. техният брой е 266 693. Следват ги пътуващите от и за Русия, София, Великобритания, Израел, Австрия, Полша и Унгария.

През 2009 година ръст бележат пътниците от летище Варна по направленията Полша, Унгария, Иран, Беларус, Люксембург, Литва и Словения. Спад е регистриран на пазари като Русия, Франция, Израел, Великобритания. Първите пет дестинации по обслужени пътници остават почти непроменени и през 2009 година. Това са София, Москва, Тел Авив, Лондон и Виена.

www.dnevnik.bg
Прекратявам участието си във форума, 07.04.2014 г.

Потребителски аватар
Марко Марков
Мнения: 2191
Регистриран: съб мар 29, 2008 11:27 am
Контакти:

Re: Летище Бургас и Летище Варна

Непрочетено мнение от Марко Марков » вт яну 26, 2010 10:16 am

Някой, пак не е разбрал?
Данни от компанията:
....................Passagiere ... Veränderung.....Cargo (t)....Veränderung.....Bewegungen.....Veränderung
.........................abs.............in %..............abs...............in %.................abs..............in %
Bourgas............1.704.634.......-12,0.............2.710...........84,9..............15.634.............-7,8
Varna...............1.220.181.......-15,6.................87..........-17,4..............12.699............-15,2
Общо
компанията.....73.657.482..........-2,6...........2.122.890........-9,7..............674.982............-2,5
Резултатите бяха обявени преди десет дни.
Последна промяна от Марко Марков на вт яну 26, 2010 10:21 am, променено общо 1 път.

Отговори